ТРЕНЧ АЕРО ФОТО И ВИДЕО

т. 070/ 338747 l e-mail: info@aerofoto.mk

КЛИК ЗА ФОТОГРАФИИ КЛИК ЗА ВИДЕА

Почитувани

aerofoto.mk е нов сегмент во работењето на Графичкото студио ТРЕНЧ доо Скопје.(www.trench-mk.com)

Ве информираме дека поседуваме „летечка камера-дрон“ од најнов тип со која може да се извршат видео и фото снимања од воздух.

Леталото има квалитетна видео камера до 4К резолуција
(UHD: 4096x2160p или FHD: 1920x1080p)
и квалитетни фотографии со резолуција од 12 мегапиксели.

Камерата не е широкоаголна, и не се појавува ефектот „fish eye".

 • НАЈНОВО::: Можност за директна (live) слика на видео бим, LED панели, TV или слично преку HDMI.
 • Изработуваме и комплетни видео презентации-спотови, со додавање на музика, текст и друго, со кое добивате репрезентативен видео материјал.
 • Изработуваме 360° Панорами
  - Св. Наум - Охрид
  - Парк во Ново Лисиче

 

Употреба

Снимање на: За: Професии:
 • терен
 • објекти
 • пејсажи
 • настани и манифестации од спортски, културен или забавен карактер
 • свадби и други свечености
 • рекламни материјали
 • документарни материјали
 • ВЕБ
 • презентации
 • ТВ
 • инспекција на високи објекти
 • маркетинг
 • новинари
 • патеписи
 • архитекти
 • геодети


ТРЕНЧ доо